Juwelenmakelaar is uitgegroeid tot een begrip in de wereld van tweedehands, vintage en antieke juwelen. Ook voor de inkoop van oud goud en oude diamanten bent u bij Juwelenmakelaar aan het juiste adres. 


Oprechte aandacht voor onze klanten, persoonlijke service en buitengewone kwaliteit staan bij Juwelenmakelaar hoog in het vaandel. Het is ons doel u zo goed mogelijk te helpen bij het kopen of verkopen van uw occasion of vintage sieraden. Als u langskomt bij onze winkel nemen wij de tijd om u zo volledig mogelijk te informeren over onze vintage juwelen en om u te helpen en te adviseren wanneer u een van onze antieke juwelen koopt.


Persoonlijke service


Bent u op zoek naar iets specifieks? Heeft u bepaalde wensen? Wij van Juwelenmakelaar geloven in persoonlijke service en oprechte aandacht. Er zal naar uw wensen geluisterd worden en wij zullen u zo goed mogelijk adviseren en u helpen het juiste occasion sieraad te vinden.

Voordat we tweedehands juwelen aannemen om te verkopen, testen we deze grondig op kwaliteit. Het materiaal wordt getest, het sieraad gewogen en de eventueel verwerkte stenen beoordeeld. Zo kunnen wij van Juwelenmakelaar u garanderen dat u een vintage juweel van hoge kwaliteit koopt. 


Bemiddelaar


Juwelenmakelaar is de schakel tussen de eventuele koper en de verkoper van tweedehands sieraden of vintage horloges en wij willen graag voor u bemiddelen. U kunt uw antieke, versleten of gedateerde sieraden bij Juwelenmakelaar brengen en wij zorgen ervoor dat uw sieraad voor de juiste prijs verkocht wordt. 


Antieke sieraden


Bent u op zoek naar een uniek, kwalitatief goed antiek of tweedehands sieraad? Wij hebben een breed assortiment aan tweedehands ringen, vintage armbanden, colliers, broches en horloges. Ook vindt u in onze showrooms een unieke collectie Oud-Hollandse zilveren sieraden, zoals broches, ringen, kettingen en armbanden tegen hele scherpe prijzen. Niet alle sieraden van Juwelenmakelaar staan op de website. Benieuwd naar wat we nog meer hebben? Maak een afspraak en kom langs bij ons in de winkel! 


Taxatieprijs


De taxatie prijs is de prijs, die door een onafhankelijke derde persoon (taxateur) met verstand van zaken, het te verkopen goed beoordeelt heeft en gewaardeerd met een geschatte prijs. 'n taxatie is uiteindelijk een schatting van een reële verzekeringswaarde.

Het concept